• 06-43973905
  •  WhatsApp

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage Aventurijn

Ontspan met een ontspanningsmassage. Je komt tijdens deze massage even helemaal tot rust en je kunt volledig ontspannen. We moeten van onszelf veel. Werken, sporten, kinderen, presteren. We leggen onszelf een druk op wat fysiek voelbaar is in je lijf. Hoofdpijn, tintelingen, dof gevoel en pijn in nek en rug. Herkenbaar?

Met behulp van de massage kom je weer in balans. Wat de reden ook is, een ontspanningsmassage gun je jezelf. Je geniet van een momentje, even helemaal voor jezelf. Ik behandel de plekken die net even wat extra aandacht verdienen. Jouw gehele lichaam kan weer ontspannen en hiermee reset je ook even je gedachten. Wist je dat een ontspanningsmassage ook een gunstig effect heeft op je humeur?

Je mag heerlijk op de massagetafel komen liggen. Van tevoren vraag ik altijd of er plekken zijn die pijn doen. Deze behandel ik en ik kijk verder in het lichaam waar de pijn vandaan komt. Pijn in de nek kan komen door een blokkade in je bil, het zou zonde zijn om de focus alleen op de zere plek te leggen. Bij zere schouders masseer ik vaak ook de voorkant van je lijf om de spieren aan de achterkant van je lijf te laten ontspannen. Kijk maar naar je arm, elk gewricht heeft een strekker en een buiger. Door de tegengestelde spier te behandelen nodig je de andere spier uit te ontspannen.

Deze massage wordt op de blote huid met gebruik van ontspannende oliën uitgevoerd. Met behulp van andere technieken kan de massage ook met kleding aan gegeven worden, voor wie zich hier prettiger bij voelt. Met kleding aan wordt er uiteraard geen olie gebruikt.

Duur: 60 minuten
Prijs: € 60,00

Duur: 90 minuten
Prijs € 85,00

ontspanningsmassage Aventurijn