• 06-43973905
  •  WhatsApp
Inge Meijers

Over mij

Mijn naam is Inge Meijers. Ik leef samen met mijn zoon Teun van zes in Geertruidenberg. Daarnaast ben ik graag in de natuur en doe ik fanatiek aan paardrijden.

Toen ik jong was heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad. Het bizarre is dat ik nog nooit zo gemotiveerd, toegewijd en ingenieus ben geweest dan tijdens mijn herstel. Ik voelde een oerinstinct om te overleven. Na een traject van fysieke en mentale revalidatie was het lastigste om weer om te schakelen van overleven naar leven.

Elke keer werd ik fysiek geremd. Tot een punt dat ik helemaal klaar was met de fysieke pijn.
Ik accepteerde het niet meer. Ik heb de oorzaak van de pijn aangepakt. Nu kan ik 5 km hardlopen en ben ik aan het boksen. Door aanpassing in mijn voeding en leefpatroon is de migraine weg.
Ik mediteer en voel me energiek. Ik voel veel liefde voor mezelf en mensen om mij heen. Ik ga nieuwe uitdagingen aan en bruis. Mijn missie is om jou ook weer te laten voelen dat je leeft.

Zomaar een voorbeeld van vandaag;
“Een aantal keren heb ik haar al zien lopen, langzaam, voorzichtig, stijf. Aan haar hele lijf kan ik zien dat ze pijn heeft. Ze geeft aan dat ze net haar corona prik gehad heeft en daarom zere spieren heeft. Prima, ik weet dat mensen pas geholpen kunnen worden als ze dit zelf willen dus ik wacht. Een week later, iets minder stijf zie ik nog steeds haar pijn. De onderrug doet zeer.
Ze vraagt om hulp. Ik leg mijn hand op haar rug en vraag haar te ademen. Er is iets wat je vasthoudt waardoor je lijf zeer doet. Je weet zelf goed wat dit is. Tranen komen. Ze benoemt haar pijn, gaat ernaar toe en laat het los. Ze kan weer ademen en spanning trekt uit haar lijf. Het begin van haar herstel”.

Ik heb jarenlang ervaring met persoonlijke coaching. Naast coaching heb ik de opleiding tot masseur afgerond en heb ik me gespecialiseerd in het oplossen van chronische pijn.
Deze pijn ontstaat vaak door het onderdrukken van onverwerkte emoties en is de oorzaak van Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK).

Een massage is heerlijk en kan veel teweegbrengen. Ik ben benieuwd wat de oorzaak van je pijn is. Wat is er wat je letterlijk en fysiek los mag laten. Bij de één werkt dit door mentaal aan de slag te gaan en bij de ander juist fysiek.

Mijn aanpak is gericht op het opsporen en aanpakken van de bron van je probleem met volledig aandacht voor jou. Je hebt altijd een keus in hoe jij je voelt en hoe jij je leven lijdt. Pak de regie weer in handen en maak verbinding met jezelf. Samen met jou wil ik hier graag naar op zoek. Met liefde voor jezelf. Ik mag je begeleiden in een stap op jouw levensreis zonder pijn.